mandag 26. januar 2009

Her går det unna!

I dag kom MMS fra byggmestern med bilde av tomt med ferdige grunnarbeider og med påbegynt grunnmur/såle.
Rart at alt ser så smått ut på dette stadiet. Har blitt advart av andre at slik ser det bare ut. Blir nok stort :)

Litt trøbbel og uforutsette utgifter ble det med grunnarbeidene. Ved grøftegraving støtte vi på fjell og litt pigging måtte til. Det er utenfor anbudet og således påløper det noen ekstra kostnader for dette. I tillegg viser det seg at Øyer Kommune har Radon i grunnen og derfor må det sikres mot det. Om jeg forstod byggmestern rett gjøres det ved å legge en duk under sålen. MEO-bygg forstår det med budsjetter så Håvard gjorde en bra innsats med å finne et godt og prisgunstig alternativ.

I følge byggmestern vil sålen være ferdig denne uka - da skal alle rør være riktig lagt, inklusiv noen trekkrør for strømkabler. Allerede onsdag, dvs om to dager, kommer første materiallass fra Familiehytta. Det må lagres frem til mandag. Da begynner veggene å reise seg.


Som alle som leser denne bloggen forstår er vi veldig fornøyd med valg av byggmester. Mulig jeg tar feil, men jeg tror ikke alle sender MMS'er eller bilder av fremdriften. Det er utrolig spennede og morsomt å kunne følge med selv uten å reise de 20 milene opp på byggeplassen. Senere i uka har han lovet meg bilder med litt bedre kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar