tirsdag 27. januar 2009

Stadig fremgang

I dag har det skjedd nye store ting. Mottok på mail fra byggmester Håvard bilder fra tomta med ferdig støpt ringmur. Nå står sålestøpen for tur. Ser veldig bra ut syns vi. Dette er såpass spennende at nå vurderer vi en tur opp for å se i helga. Ikke fordi vi trenger å kontrollere tror vi, men mest fordi det er gøy å se også i virkeligheten.
Grunnmurselementene er fra Nordic Isoelementer på Biri. http://www.grunnmur.com/.

På mandag begynner snekringen.

I dag har jeg også vært i kontakt med både rørlegger og elektriker. De følger opp, sender tegninger på mail, stiller spørsmål og kvalitetssikrer. Kort sagt veldig bra.


Jeg bor i Oslo og jobber i et firma som har hovedkontor på Vinstra og avdelingskontor i Oslo. En av våre kjerneverdier er det de i Gudbrandsdalen kaller "Hel ved". Dvs at måten vi opptrer på skal være solid, skikkelig og forutsigbart. Mine døla-kolleger mener det er et typisk trekk for døla-sjela. Min erfaring til nå er at det stemmer! Alle døler, enten det er Gausdøler eller Gudbrandsdøler, jeg har hatt kontakt med i forbindelse med vårt hytteprosjekt har nettopp demonstrert "Hel ved" i praksis.

1 kommentar:

  1. Jæss! Jeg er kjempeimponer! Trodde såvidt grunnmuren var ferdig! fantasisk. Når kan vi komme uten å måtte jobbe?

    kristin

    SvarSlett