mandag 9. februar 2009

Hytta tar form!

Nye bilder fra Byggmestern ankom i dag!


Nå er veggene oppe og takstolene mer eller mindre på plass. Alt gjort på en drøy uke. I morgen begynner de med å dekke til taket. Vi er skikkelig imponerte over hvor fort det går! I tillegg til det som vises på bildet er det også satt opp reisverk til noen av de innvendige veggene.Over stuevinduene i kortveggen kommer det et overbygd tak. I tillegg skal det være overbygd inngang sånn omtrent midt på langveggen. Disse takene skal hvile på stolper som ikke er oppe enda.

Veggene er kledt med asfaltplater som er vindsperre og underlaget for villmarkspanelen.

Fra Familiehytta leveres materialene pre-kuttet. I tillegg er vinduene montert i elementer.

Sist helg falt det mye snø. Det er ikke helt uproblematisk når det snør inn i hytta. Da antar jeg at det måtte måkes en del før det var mulig å jobbe effektivt. Når det kom massevis av materialer samtidig kan det ikke ha vært helt enkelt å få plass til både materialer og snøhauger. Det som må lagres inne, slik som panel og gulv, må nok bæres inn etterhvert. Vanligvis løftes visst pallene med slikt inn før takstolene settes på, men med en hytte full av snø måtte det vente.


Søndag går nok turen opp igjen for å se. Lørdag er det vennefest hjemme, men jeg er så spent at jeg nok sørger for å være kjørbar søndags morgen. Det gjelder å ha riktige prioriteringer :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar