tirsdag 28. april 2009

fra Cyberspace til Baker Brun

Jeg har flere ganger nevnt på bloggen min at jeg har glede og nytte av bloggen til Vibeke. Hun skriver om mange ting som er litt utenfor mitt nokså snevre snekkerperspektiv og er flink med farger, interiør, ideer og tips utover plank og spiker. Vi har mailet litt på si og når Vibeke skulle til Oslo i jobbsammenheng så fant vi ut at vi skulle møtes.

Det var kjempehyggelig og artig å diskutere i sola hos Baker Brun på Vika Terrasse. Tror vi var innom det aller meste. "Hvordan har dere gjort det", "Hva syns du om denne ideen" osv. Sofaløsninger, fargevalg, listing, lufteventiler osv var temaer som ble behandlet. Vips hadde det gått 3 timer! Vibeke var ei likanes dame med hytteinnstilling etter min smak!

Vi burde ha dokumentert møtet med et bilde, men det var det ingen av oss som tenkte på.

Nå går snart turen opp på hytta igjen. Denne gangen blir det nok lakking av tak og vegger på loftet + lakking av panel til taket i stua. Tenkte å gjøre det før den settes opp. Angrer fælt på at vi ikke tenkte på å bestille ferdig behandlet panel... Er vi effektive blir det nok litt snekring også.

Følg med søndagskvelden. Da kommer det oppdatering på helgas utfordringer på byggefronten.

3 kommentarer:

 1. Ja, det var virkelig kjempehyggelig :)
  Blir spendende å sjekke bloggen deres på søndagskvelden. Selv skal vi ikke opp å jobbe før neste helg. Thomas har en Corvette som skal luftes nå til helga på vårmønstring. Jeg har noen hageprosjekter her hjemme også - en liten utestue med peis...
  "Snakkes"!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Morsomt å bli nevnt i bloggen deres etter påske. Vi har kjøpt tomt, i stikkveien ovenfor dere, tomt nr.30. Vi er interresert i campingvogna deres, men lurer på når den er tilgjengelig.Vi har tenkt å begynne med grunnarbeider i sommerferien, medio juli. Ta gjerne kontakt pr.mail.
  Asbjørn og Trine

  SvarSlett
 3. Hei på dere! Velkommen i lia. Skal bli hyggelig å få naboer :) Vi sitter på hytta og planlegger morgendagens innsats.

  Campingvogna er tilgjengelig når som helst den, trenger bare en liten vask. Flott vogn - alt funker, men vi har holdt oss unna gass. Redd det kan være litt morkne slanger. Hadde vært kjekt om dere sendte meg en mail på hyttebygg@gmail.com så så jeg får deres mailadresse så kan vi holde kontakt fremover (utenfor offentligheten ;)

  Vi blir her i 3 uker i sommer så da sees vi sikkert.

  Til så lenge...

  Toril og Johan

  SvarSlett