søndag 10. mai 2009

Rom for rom...

Ny jobbetur til hytta. For å slippe å lakke loftsetasjen så tenkte vi å snekre litt i stedet. Det begynte å bli litt traurig å innta alle måltider på en campingstol med fri utsikt til do. Derfor fant vi ut at det kunne være lurt å innrede et rom i 1 etasje.Det største soverrommet har ganske god plass og kunne bli en praktisk stue/kjøkken inntil videre. Det går fort å panele vegger - så det er ganske gøy. Vi har fått en fiks ide på å gjøre ett og ett rom helt ferdig. Det er ikke så gøy å liste, så da er det greit å gjøre litt av gangen og ikke alt til slutt.


Vi fikk prøvd oss på å legge gulv på lekter på den støpte plata. Litt blandet fornøyelse. Lektene skal festes i plata med en slags spiker med hylse på. Det var ikke så enkelt. Vi boret hull og selv om hullet var mer en dypt nok var det trøblete å få banket spikeren helt ned. Neste gang vi gjør denne jobben får vi gå opp en mm på dimensjonen på boret. Kanskje det hjelper. Gulvet gikk det greit å legge selv om vi også nå måtte bende med brekkjern for å få alle sammenføyninger så tette som vi vil.

Panel og gulv var ferdig lørdag kveld og vi innviet det med å montere en hjørnesofa, improvisere et bord og ta oss et glass rødvin.


Søndag, etter en litt treg start, ble det listing, montering av dør og eller generell rydding før vi satte kursen hjemover.

Nå blir det noen uker uten hyttejobbing, skal ordne litt andre ting og så får vi se om det blir hyttejobbing i pinsa.

2 kommentarer:

  1. Hvilken selvdisiplin dere har som klarer å gjøre et rom helt ferdig før dere går løs på neste - imponerende :) Selv gjør vi alltid det "enkleste" først og litt over alt. Vi kommer nok i mål med det også, men det tar litt tid før ting blir like hjemmekoselig som i den midlertidige stuen deres...
    Gleder meg til fortsettelsen!
    - Vibeke

    SvarSlett
  2. Synes det høres ut som en god ide´å gjøre et rom helt ferdig! Noe å ta med meg til vår egen hyttebygging www.byggehytte.com

    SvarSlett