søndag 1. november 2009

Det går litt smått...

Da ble det litt som vi kanskje hadde en anelse om - komforten har tatt litt knekken på arbeidslysten.

Denne helga hadde vi planlagt både listing og oljing av soveromsgulv, men aller først skulle vi få den nye koketoppen og ovnen på plass.

Vi pakket forhåpningsfulle opp eskene og litt forundret ble vi da vi oppdaget at ovnen hadde ledning, men intet støpsel - koketoppen hadde ingen av delene. Det betydde lørdagshopping på Segelstad Bru. Expert fikset ledninger og støpsel i riktige dimensjoner. På vei tilbake til hytta kom vi på at det var Stavsmartna på Tretten. Kanskje det var noe fint å få kjøpt der? Et saueskinn av den "naturlige" sorten ble fangsten. Veldig fint og ikke så verst pris heller.


Etter litt plundring med tilkobling av støpsler og ledninger inkl en kjapp telefon til elektriker Tommy fikk vi koblet alt riktig og alt fungerte som det skulle.

Litt montering av håndtak og et par skuffer på kjøkkenet var det jeg gadd resten av den dagen. Johan fikk oljet et soveromsgulv med samme olje som i stua og malt noen lister. Det er forresten litt flaut å innrømme at jeg satte fronten på en kjøkkenskuff på feil vei og at det var fullstendig uforståelig hvordan jeg skulle få det fra hverandre igjen. Det sa knepp og så satt det dønn fast. Hadde det enda vært en vanlig skuff med vanlig låsebeslag, neida den eneste skuffen av 12 mulige som hadde annen form for låsemekanisme var selvfølgelig den eneste jeg monterte feil. Skuffen er med hjem og så får vi se om kjøkkenavdelingen på Ikea kan løse gåten.Lørdagskvelden hadde vi kjempehyggelig besøk av kommende hyttenaboer som var oppe for å brenne litt kvist og flytte campingvogna si litt. Vogna har de arvet fra oss og nå står det jammen meg enda en hyttebygger klar for å overta "vandrepokalen" når den blir ledig. (Det blir den i juni skulle jeg hilse å si :)) Vi hadde en flott "spleisemiddag" og koste oss fælt. Veldig hyggelig syns vi at det blir litt miljø oppe i lia vår.

Søndag var det snøvær og etter litt småpusling dro vi rett og slett hjem igjen. Neste helg får vi sette opp farta igjen. Bør bli ferdige med litt mer før julebordsesongen begynner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar