tirsdag 22. september 2009

Hvem er dere der ute?

Jeg har nå skrevet blogg om hyttebyggingsprosjektet vårt siden desember i fjor. Hensikten med bloggen er å dele erfaringer så derfor skriver jeg litt om alt vi gjør, hvordan vi gjør det og hva som ligger til grunn for de valgene vi gjør. Vi gjør nesten alt selv og fusker i mange ulike fag og profesjoner. Mange ting kan vi ikke fra før og da er nettet et godt sted å finne tips, råd og løsninger. Jeg har glede av andres blogger og håper mange har glede av vår også.


Siden februar har jeg logget treff og "oppførsel" på de som er inne å leser på vår blogg med Google Analytics. Det er masse treff fra hele landet og litt fra utlandet også. Nå skulle jeg fryktelig gjerne vite om de som leser finner det de leter etter.

Nå ber jeg rett og slett om kommentarer til bloggen.

Hva skriver vi som er interessant for deg?

 • Hva skulle du ønske at vi skrev mer om?


 • Har du hatt praktisk nytte av noe av det vi skriver?Her er den geografiske fordelingen sist mandag


Kommentarer legger du inn ved å klikke på "kommentarer" under og du kan være helt anonym om du vil!

14 kommentarer:

 1. Heisann!
  Melder meg som snikleser av bloggen deres - og det er nok jeg som står for den nordligste prikken på kartet! :)
  Det er spennende for meg å følge dere da jeg er i slutten av oppstartsfasen for mitt eget prosjekt, så jeg leser om alle deres erfaringer med stor iver! Liker at det oppdateres med bilder, for dette er noe jeg aldri har gjort før..
  Det jeg er generelt opptatt av for øyeblikket, er smarte triks og løsninger samt kostnadsoverslag.
  Takk for at dere deler av erfaringer!

  SvarSlett
 2. Hei Toril..
  Jeg er meget ivrig i den prikken rundt Bergen, men det vet du jo siden vi har kommunisert masse på e-post, mobil og til og med møttes noen ganger. Men det var her på bloggen det startet :)
  Det jeg liker svært godt med bloggen din er at du/dere gjør mye av arbeidet på hytta selv og kommer med råd og tips på bloggen som er relevante for andre hyttebygere. Kjempegøy å følge med. Selv om hytta di snart er klar til bruk i vinter, har du heldigvis litt arbeid igjen til neste år slik at byggebloggingen kan fortsette. Gleder meg veldig til du starter på peisen din.
  Klem Vibeke

  SvarSlett
 3. Hei på deg Toril.
  Jeg følger ivrig med på bloggen din og suger til meg alle tips og råd jeg kan få! Som jeg har nevnt tidligere er vi helt ferske hyttebyggere som skal sette opp hele hytta selv! Da kommer alle tipsene godt med! Synes dere er veldig flinke. Håper du fortsetter å blogge, kjempefin blogg synes jeg.

  Klem Ann-Christin, (hytta på Gautefall)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Jeg er nok en "snikleser" - startet med å føgle Vibekes blogg. Da jeg selv har fått ført opp en Blefjell 95 så synes jeg det har vært moro å se andres erfaringer. Selv har vi gjort minimalt selv - er utstyrt med 10 tommeltotter, men synes alikevel vi har fått en flott hytte til en pris som er til å leve med. Oppstart var for omtrent akkurat ett år siden - flyttet inn midt i februar. Skulle vi gjort like mye selv hadde det nok gått noen år og hva den ekteskapelige status hadde vært, er jeg usikker på. Lykke til videre med prosjektet!

  SvarSlett
 5. Hei der, Ålesund i Møre og Romsdal her ! Vi har fulgt bloggen din siden mars iår, og i går kveld fikk jeg så lyst å lage min egen blogg, og i natt var den klar ! Takket være alle dere andre bloggere og især din sin. Dere jobber og har gjort utrolig mye selv, slik som også vi må klare... Derfor har vi fått masse inspirasjon og hjelp fra dere, har printet ut diverse artikler fra bloggen din hver helg når vi skal avgårde på hytta for å jobbe. Artiklene dine har vært "oppskrifta" for oss - hvordan gjøre hva ! Min blogg heter http://mereteblogger.blogspot.com/. Har lagt deg inn på min bloggliste, men får den ikke frem på selve bloggen. Hva har jeg gjort galt ? Hilsen ho som synes ALT er av interesse!

  SvarSlett
 6. Hei!
  Jeg er i oppstartsfasen av vårt hytteprosjekt. Tomt er kjøpt og hyttekataloger blir finlest. Følger bloggen din for inspirasjon og hint til prosessen. Veldig bra.. Kommer fra østlandet.

  SvarSlett
 7. Hei
  Vi er en av prikkene rett utenfor Oslo. Vi har tomt på Synnfjell og fått muntlig beskjed om at vår Familiehytta modell Hafjell er godkjent av Nordre Land kommune. Vi kommer til å begynne med hytta neste vår. Veldig spennende å følge bloggen din og masse gode tips vi tar med oss på veien.
  Hilsen Bente

  SvarSlett
 8. Hei Toril,

  Først og fremst en rekke praktiske tips for oss som velger å gjøre alt selv. Detaljert og forseggjort! Nå har vi riktignok ikke kommet igang med alt innvendig arbeidet ennå på vår egen hytte men har fått meg noen aha opplevelser på ulike blogger i planleggingen. Så vender definitivt tilbake når vi nærmer oss :-). Hilsen Anne Lene som bygger hytte på Høgevarde - Flå kommune i Buskerud. www.hyttebloggen.no

  SvarSlett
 9. Hei!
  Takk for en fin blogg.Er ofte innom og ser hvordan dere har gjort forskjellige ting.Vi er en familie fra nord-trøndelag som bygger hytta Rondane fra Familiehytta.Tomta ligger i jamtland i Sverige,ca.1 times kjøring herfra.Betalte 225000sv. kroner for tomta med vei, vann ,kloakk,strøm og bredbånd.Litt over 1 mål.Vi gjør alt selv fra graving til ferdig hytte med unntak av elektriker og rørlegger.Har kjempegod hjelp fra familie og venner. Har fått taket tett,venter nå på å få terrassedøra,bod- og ytterdør pluss vinduene på hemsen slik at vi får satt det inn før det kommer mer snø.Det var ca.10 cm. på mandag.Håper du kommer med mere stoff fra bygginga deres.Lykke til videre!

  SvarSlett
 10. Hei igjen!
  Glemte å fortelle at vi fikk byggesettet 9. september.Har ikke satt oss noe tidspunkt for når hytta skal være ferdig.Vi får bruke den tiden som trengs.Har ferie nå,men har vært kjempeuheldig med været.MYE NEDBØR OG STORM!
  hILSEN TRØNDER

  SvarSlett
 11. Vel, vi er bare familie og følger med utelukkende for å forsikre oss om at hytta blir så bra at vi kan låne den! Så fortsett med det gode arbeidet! Vi kan stille med finnbiff og enda mer rødvin neste gang.
  Hilsen Anonyme

  SvarSlett
 12. Jeg er bare en drømmer som ønsker å kunne bygge hytte i fremtiden når økonomien tillater det. Veldig flott å lese bloggen din.

  SvarSlett
 13. Hei. Vi er et ektepar som er i planfasen for hyttebygging. Vi har tre barn som stort sett har forlatt redet, men som vi sikkert ser mer til når hytta er ferdig. Det nar deerfor viktig å ha med hems for å ha sengeplass til alle.
  Vi er bare kommet dit at vi venter på byggetillatelse, og dette er ting som tar tid. Vi får likevel ikke gjort noe i vinter enn å planlegge.
  Tomta ligger på ei øy uten fergeforbindelse, så utfordringa blir å frakte tunge ting som maskiner og byggevaren utover.

  Det er veldig nyttig og lese bloggen deres, og jeg syns det er fint at dere deler erfaringer med alle andre. Når jeg tenker på hvor mye tid du har lagt ned i bloggen, så kunne jo mange planker og panelbiter vært montert på hytta. Dette er historikk og dokumentasjon som alltid vil være tilgjengelig. Slulle gjerne tatt meg tid til å følge eksemplet.
  Takker for en fin blogg som helt sikkert kommer til nytte i ytre Troms.

  SvarSlett
 14. Hei.
  Vi (far og sønn ikke håndverkere) er i gang med en rondablikk fra familiehytta og leter stadig etter erfaringer. Så alt som er dokumentert av hyttebyggeprosess er veldig spennende lesing. vi fikk såpass mye hjelp av det at vi endte med å ta sjansen på å bygge grunnmur selv og måtte nesten bare "gi tilbake" med å blogge om det selv. foreløpig kun med støp av plate, rennevassvegen7.blogspot.

  Men som du ser - 5 år etter er disse blogginnleggene til stor hjelp for oss - takk!

  SvarSlett